Nieuwjaarskaarten - Nieuwjaarswensen

Je kunt de leukste nieuwjaarskaarten online maken én per post versturen bij Hallmark.be.

Filter op categorie
nieuwjaarskaart - feestje-met-nieuwjaar
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Meer nieuwjaarskaarten = meer korting

nieuwjaarskaart - nieuwjaarskaart-make-all-your-wishes-come-true
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Prijzen vanaf 1 euro, vanaf 100 stuks

nieuwjaarskaart - krijtbord-goede-voornemens
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
nieuwjaarskaart - nieuwjaar-zakelijk-wenst-u-een-sprankelend-nieuw-jaar
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

nieuwjaarskaart - nieuwjaarskaart-happy-2018-
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
nieuwjaarskaart - nieuwjaarskaart-hip-glas-met-glitters
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Kaarten per pagina:

Kies je favoriete nieuwjaarskaart, personaliseer ze met unieke decoraties en schrijf je nieuwjaarswensen. Selecteer vervolgens je ontvanger(s) en een verzenddatum. Hallmark verzendt jouw kaarten per post op de juiste datum. Leuk om te weten: Als je vandaag je wenskaarten voor 21.00 uur bestelt, dan worden ze morgen al bij je ontvanger(s) bezorgd per post!

Hallmark bezorgt je een stressvrij nieuwjaar!

Je hoeft niet meer zelf naar de post om postzegels te kopen of om je kaarten te sturen, dat doet Hallmark allemaal voor jou! Bovendien kun je nieuwjaarskaarten voor het nieuwe jaar reeds klaar zetten voor verzending en het nieuwe jaar zonder stress inzetten. Je kunt ook heel gemakkelijk meerdere ontvangers selecteren in je adresboek of een adresbestand uploaden. Wist je trouwens dat Hallmark je nieuwjaarswensen bijna overal ter wereld bezorgd? Je nieuwjaarskaarten van Hallmark zullen waar dan ook met een glimlach ontvangen worden. Ga vlug aan de slag!

Stuur je leukste foto als nieuwjaarskaart.

Zou je liever een nieuwjaarskaart met je eigen foto versturen? Foto nieuwjaarskaarten geven een extra persoonlijk tintje aan je nieuwjaarswensen! Bij Hallmark.be kun je foto nieuwjaarskaarten online maken en feestelijk versieren met de leukste decoraties en fotokaders. Kijk snel bij fotokaarten maken . Als je liever je nieuwjaarwensen met de hand schrijft, dan kun je een setje (foto) nieuwjaarskaarten met enveloppen naar je thuisadres laten sturen. Bekijk zeker ook eens de wenskaarten in de collectie: Classics of Hip .