Alle Moederdag kaarten - Lieve moederdagkaarten

Een lieve Moederdag kaart voor de allerliefste moeder vind je hier online. Verras jouw moeder op Moederdag op een extra lieve manier!

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Moederdag kaart - moederdag-lief-winnie-en-knorretje-ik-hou-van-jou
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Moederdag kaart - een-mooie-award-voor-de-moeder-van-het-jaar-liefste-moeder-van-de-wereld
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Moederdag kaart - luve-moeder-watjammer-dat-ik-niet-naar-je-toe-kan
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Moederdag kaart - forever-friends-fotokaart-hugs
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar & foto
Kaarten per pagina:

Lieve Moederdag kaart

Wij hebben een lieve Moederdag collectie samengesteld voor de allerliefste moeders van de wereld. Zet deze prachtig vrouw deze Moederdag in het zonnetje met één van onze mooie kaarten. Elke moeder is blij met een lieve noot van haar dochter, zoon, schoondochter, schoonzoon of wie dan ook. Moeders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden! Welke mama verras jij op Moederdag? Denk bijvoorbeeld aan je schoonmoeder die altijd voor jou en je geliefde klaarstaat. Of je stiefmoeder of bonusmoeder waar je zo blij mee bent en vergeet je oma niet te bedanken voor alles wat ze doet!

Voor de allerliefste moeders!

Soms is het moeilijk om mensen te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn en dat je van ze houdt. Op een lief Moederdag kaartje kun je alles kwijt. Een bedankje, een gelukwens of gewoon de boodschap ‘Ik hou van jou’. Met een persoonlijke tekst raak je bij iedere moeder de gevoelige snaar. Weet je echt niet hoe je jouw gedachten en wens moet verwoorden? Bekijk dan eens onze kant-en-klare-teksten pagina , waar je een heleboel lieve woorden, teksten en quotes terugvindt waarmee je haar hart laat smelten.

Gemakkelijk lieve Moederdag kaart versturen

Moederdag is natuurlijk het ideale moment om je moeder te verrassen. Bij ons verstuur je trouwens net zo makkelijk een Moederdag boeket of een lief Moederdag cadeau mee. Ideaal als je niet in de gelegenheid bent om zelf langs te gaan. Verstuur je lieve Moederdag kaart makkelijk en snel online! Verras je moeder, oma of een andere lieve moeder met een leuke Moederdag kaart.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag!