Alle moederdagkaarten - Houten Moederdagkaarten

Zoek jij voor deze Moederdag een leuke verrassing om jouw moeder, schoonmoeder, oma of bonusmoeder te laten weten hoe speciaal ze voor je is? Dan zijn de houten kaarten van Hallmark de perfecte keuze.

Filter op categorie
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9


Kaarten per pagina:

Een originele verrassing

Deze unieke kaarten zijn volledig gemaakt van hout en exclusief bij ons te bestellen. Een leuke manier om jouw liefde en dankbaarheid nog eens extra over te brengen.

De mooiste houten kaarten voor Moederdag

Tijdens Moederdag staan alle moeders van Nederland een dag lang in de schijnwerpers. Een mooi moment dus om de moeder(s) in je leven eens extra te verwennen. En zit een ontbijtje op bed er even niet in? Dan vind je bij Hallmark allerlei leuke Moederdag cadeaus om haar toch te verrassen. Onze unieke houten kaarten zijn hier een mooi voorbeeld van en een blijvende herinnering.

Deze originele Moederdag kaarten zijn volledig gemaakt van echt hout en een leuke manier om jouw liefde of dankbaarheid te delen. Kies een kaart uit onze collectie die bij de dame in kwestie past en voeg op de achterkant een warme persoonlijke boodschap toe. Of maak zelf een houten Moederdag kaart met de leukste foto’s. Een prachtig eindresultaat gegarandeerd!

Al onze houten kaarten worden geleverd met een standaard zodat je deze eenvoudig op de gewenste plek kunt neerzetten. Zo is een houten kaart dus niet enkel een kaart, maar juist een blijvende herinnering om te koesteren.

Houten kaart laten bezorgen met Moederdag? Wij regelen het voor je!

Heb je de mooiste houten kaart uitgekozen en geschreven? Dan regelen wij de rest voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is te kiezen wanneer de Moederdag kaart bezorgd moet worden. Je kunt namelijk nu al jouw verrassing inplannen op de dag die jij wilt. Kaarten van hout die je van maandag tot en met vrijdag voor 21.00 uur bestelt leveren we de volgende dag. Dus verras een moeder deze Moederdag met een prachtige houten kaart en laat haar weten hoe speciaal ze voor jou is.