Alle Moederdag kaarten - Houten Moederdagkaarten

Zoek jij voor deze Moederdag een leuke verrassing om jouw moeder, schoonmoeder, oma of bonusmoeder te laten weten hoe speciaal ze voor je is? Dan zijn de houten kaarten van Hallmark de perfecte keuze.

Filter op categorie

Houten Moederdag kaarten

Ben je op zoek naar een unieke en duurzame kaart voor Moederdag? Dan zijn de houten Moederdag kaarten een geweldig idee! Deze unieke kaarten zijn volledig gemaakt van hout en exclusief bij ons te bestellen. Een leuke manier om jouw liefde en dankbaarheid nog eens extra over te brengen. Al onze houten kaarten worden geleverd met een standaard zodat je deze eenvoudig op de gewenste plek kunt neerzetten. Zo is een houten kaart dus niet enkel een kaart, maar juist een blijvende herinnering om te koesteren.

Een duurzame verrassing

Tijdens Moederdag staan alle moeders van Nederland een dag lang in de schijnwerpers. Een mooi moment dus om de moeder(s) in je leven eens extra te verwennen. En zit een ontbijtje op bed er even niet in? Dan vind je bij Hallmark allerlei leuke Moederdag cadeaus om haar toch te verrassen. Onze unieke houten kaarten zijn hier een mooi voorbeeld van en een blijvende herinnering. Deze originele Moederdag kaarten zijn volledig gemaakt van echt hout en een leuke manier om jouw liefde of dankbaarheid te delen.

Verstuur een houten kaart voor Moederdag

Heb je de mooiste houten kaart uitgekozen en geschreven? Dan regelen wij de rest voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is te kiezen wanneer de Moederdag kaart bezorgd moet worden. Je kunt namelijk nu al jouw verrassing inplannen op de dag die jij wilt. Wil je dat wij de kaart bezorgen op Moederdag zelf? Dan staat de bezorger tegen een kleine meerprijs op zondag 10 mei voor de deur. Alles is mogelijk! Dus verras een moeder deze Moederdag met een prachtige houten kaart en laat haar weten hoe speciaal ze voor jou is.