Menu
Nog 3 uur en 22 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Moederdag kaart - Hip

Gratis verzending van alle beauty

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Hippe Moederdag kaarten voor moderne moeders

Hippe moeders verdienen een hippe Moederdag kaart! Je bent super fier dat jouw moeder zo een trendy, stijlvolle vrouw is. Dat wil je haar graag laten weten. Hoe doe je dat nu beter dan met een hippe Moederdag kaart? Een prachtig gebaar waarmee je zeker weten een glimlach op het gezicht van je moeder tovert. De hippe Moederdag kaarten van Hallmark hebben een modern, stijlvol en vlot design. Denk bijvoorbeeld aan de leuke krijtbordteksten die helemaal van deze tijd zijn, grappige, liefdevolle quotes met een knipoog en vrolijke kleuren en motieven. De moderne moeder vindt een hip kaartje hoe dan ook leuk! Schrijf een leuke persoonlijke noot en maak je kaart origineel met decoraties. Vind je hier toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan bij onze categorieën lieve moederdagkaarten en classic kaarten. Een totaaloverzicht vind je onder ‘alle moederdagkaarten’.

Extra grote verrassing met een XL-Moederdag kaart

Misschien is jouw moeder je beste vriendin. Ze is hip en altijd mee met de trends. Met haar aan je zijde straal jij altijd. Daarom verdient deze bijzondere vrouw een hippe Moederdag kaart. Om de verrassing compleet te maken, verstuur je bij jouw kaart een mooi Moederdag cadeau. Er zijn geschenken voor ieders budget. Van een chocoladeboodschap tot een beauty- en wellnessproduct en van een leuke ballon tot een luxueus boeket. Ons ruime assortiment moederdagcadeaus zijn hip en origineel. Voor elke moeder zit er wel een cadeau tussen, dus ook voor de hippe, trendy en moderne moeder! Geen extra geschenk meesturen, maar wel groots uitpakken? Kies dan voor een XL-kaart.

Bestel jouw echte moederdagkaart online

Hallmark heeft een zeer gevarieerd assortiment echte kaarten voor alle moederfiguren. Met een paar kliks ligt jouw kaart bij je moeder op de deurmat. Kies je kaart en personaliseer hem volledig naar je eigen wensen. Doe dit door eigen foto’s toe te voegen, moderne decoraties en een persoonlijke tekst. Wil je graag een unieke liefdevolle tekst schrijven, maar weet je de juiste woorden niet te vinden? Laat je inspireren door onze kant-en-klare-teksten pagina . Hier vindt je hippe quotes en moderne rijmpjes! Vul je bestelling eventueel nog aan met een hip moederdagcadeau. Hierna hoef je alleen nog het adres in te vullen en af te rekenen. Dat doe je heel gemakkelijk via Bancontact, Visa of Mastercard. Wij versturen je kaart – en eventueel je cadeau – nog dezelfde dag als je jouw bestelling voor 22.00 uur plaatst.