Alle kerstkaarten - Zakelijke kerstkaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Zakelijke kerstkaarten voor een schitterende Kerst

De collectie zakelijke kerstkaarten is met veel passie en zorgvuldigheid samengesteld voor het bedrijfsleven. Verstuur je zakelijke kerstgroet en wens je collega’s en je klanten fijne feestdagen. Alle kerstkaarten zakelijk zijn scherp geprijsd. Hoe meer kaarten je verstuurt, hoe meer korting je ontvangt! Online kerstwensen maken en sturen is zo geregeld. En ben je nog op zoek naar een kleine attentie voor de feestdagen? Neem dan ook een kijkje bij onze cadeautjes.

Een kerstkaart die past bij jouw bedrijf

Laat de organisatie van jouw kerstkaarten met een gerust hart aan ons over. Door de jarenlange ervaring weten we precies hoe jij het wil hebben. Alle zakelijke kerstkaarten hebben een professionele uitstraling en zijn van de allerbeste kwaliteit. Door het diverse assortiment kun je jouw kerstkaart laten aansluiten bij jullie huisstijl. Het merendeel van de kerstkaarten zakelijk is aan binnenkant niet voorzien van tekst zodat je deze naar eigen wens kunt invullen. Bovendien kun je alle kaarten aan de binnenkant voorzien van jouw bedrijfslogo. Dat is nog eens zaken doen!

Plan je kerstkaarten alvast in

Wacht niet tot het laatste moment met het versturen van je zakelijke kerstkaarten of nieuwjaarskaarten. Je kunt op Hallmark.be alles in één keer organiseren. Je kunt voor al je kaarten een gewenste bezorgdatum selecteren. Je kunt ze dus nu alvast maken en laten bezorgen wanneer dat goed uitkomt. Het toevoegen van al je zakelijke relaties is ook een fluitje van een cent. Je upload eenvoudig je eigen Excel adressenbestand. En wist jij ook dat je de kaarten wereldwijd kunt versturen? Ga meteen aan de slag en vergeet niet om ook de collectie Meertalig te bekijken om een zakelijke kerstgroet in een andere taal te sturen!