Menu
Je hebt nog tot morgen 18:00 uur tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten - Ondertrouw

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Feliciteer de tortelduifjes op een originele manier met hun ondertrouw! Bij Hallmark kun je een gepersonaliseerde wenskaart online maken en per post laten versturen. Het voorgenomen huwelijk wordt leuk ingezet met een attente kaart. De collectie bestaat uit de mooiste wenskaarten die gewaardeerd zullen worden door het gelukkige koppel dat in ondertrouw is gegaan. Als je jouw wenskaart vandaag voor 22.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van de tortelduifjes!

De origineelste ondertrouw kaarten in enkele stappen gemaakt.

Bij Hallmark kun je in enkele stappen jouw wenskaart online maken en per post laten versturen. Hoe werkt het? Kies je favoriete ondertrouw kaart, schrijf je persoonlijke felicitaties en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je jouw kaart adresseren en veilig online betalen m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Wij versturen je kaart in een linnen-look enveloppe naar het koppel dat in ondertrouw is gegaan. Als je je wenskaart vandaag voor 22.00 uur maakt, dan wordt ze morgen al bezorgd. Handig toch?

Hallmark garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid, al meer dan 100 jaar.

Bij Hallmark kun je met een gerust gevoel wenskaarten online maken en per post versturen. Alle online gemaakte wenskaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Jouw kaart wordt gedrukt op 300 grams papier en we versturen je kaart op de juiste dag. Wil je het gelukkige koppel groots verrassen? Stuur jouw kaart in XL-formaat en zorg voor een echte verrassing in de brievenbus! Bekijk zeker ook onze verlovingskaarten en huwelijkskaarten .