Menu
Nog 7 uur en 52 minuten tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten - Holebi

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Een homohuwelijk in het verschiet? Bij Hallmark kun je de origineelste wenskaarten online maken en per post laten versturen. Kies je favoriete kaart om het huwelijkspaar te feliciteren, schrijf je gelukwensen en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je je kaart adresseren. Wij versturen je huwelijkskaart in een linnen-look enveloppe naar de tortelduifjes. Vandaag voor 22.00 uur gemaakt = morgen al in de brievenbus van het huwelijkspaar!

De origineelste kaarten, de beste kwaliteit, de betrouwbaarste service.

Bij Hallmark kun je met een gerust gevoel wenskaarten online maken en per post versturen. Alle kaarten zijn van de beste kwaliteit , zoals je van Hallmark gewend bent. De betaling van je huwelijkskaart vindt plaats in een beveiligde omgeving en kun je m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Bovendien is een speciale holebi huwelijkskaart heel origineel! Weet je wanneer het huwelijk plaats vindt? Dan kun je jouw gelukwensen alvast klaar zetten door een latere verzenddatum te selecteren. Wij versturen je kaart op de juiste dag. Handig toch?

Een huwelijk verdient een XL-kaart!

Hallmark heeft bijzondere aandacht voor het huwelijk van homo’s of lesbiennes. Een gepersonaliseerde, gepaste wenskaart zal het huwelijkspaar enorm waarderen. Wil je de tortelduifjes groots verrassen? Stuur dan jouw wenskaart in XL-formaat en zorg voor de allerleukste post! Als je liever je kaarten met de hand schrijft of een voorraadje thuis hebt, dan kun je een setje van je holebi huwelijkskaarten naar je thuisadres laten sturen. Je ontvangt dan een pakketje met je wenskaarten, bijhorende enveloppen en indien gewenst de nodige postzegels. Bekijk ook onze algemene huwelijkskaarten , verlovingskaarten en ondertrouw kaarten .