Menu
Je hebt nog tot morgen 18:00 uur tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten - Algemeen

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Een huwelijk in het verschiet? Feliciteer de tortelduifjes met een gepersonaliseerde wenskaart! Hallmark heeft een uitgebreide collectie wenskaarten met een passende kaart voor ieder koppel. Wij versturen je kaart per post. Als je je gelukwensen vandaag voor 22.00 uur maakt, dan zitten ze morgen al in de brievenbus van het huwelijkspaar! Je kunt ook een latere verzenddatum selecteren, wij versturen je wenskaart op de door jou gekozen dag. Handig toch?

De origineelste gelukwensen in enkele stappen gemaakt.

De mooiste kaart maak je natuurlijk zelf. Bij Hallmark kun je in enkele stappen je wenskaart online maken en per post versturen. Kies je favoriete kaart, schrijf een persoonlijke tekst en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je je kaart adresseren en veilig online betalen d.m.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Wij versturen je kaart in een linnen-look enveloppe naar het huwelijkspaar!

Een grootse XL-kaart voor de tortelduifjes!

Verstuur jouw online gemaakte kaart in XL-formaat en bezorg het huwelijkspaar de allerleukste post in de brievenbus! Bij Hallmark kun je met een gerust gevoel wenskaarten maken en per post versturen. Al meer dan 100 jaar garandeert Hallmark kwaliteit en betrouwbaarheid. Welk huwelijkspaar ga jij origineel verrassen? Bekijk zeker ook eens onze verlovingskaarten , ondertrouwkaarten of wenskaarten voor een holebi-huwelijk .