Geslaagd - Gebuisd

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Als je gebuisd bent, kun je wel wat nieuwe moed gebruiken. Bij Hallmark kun je online zèlf kaarten maken om de student wat op te vrolijken en nieuwe moed in te spreken. Kies je favoriete kaart, schrijf een bemoedigende tekst en versier je kaart met de leukste decoraties. Vervolgens kun je de ontvanger(s) en een verzenddatum selecteren. Wij versturen ze graag voor jou met de post. Voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Handig toch?

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Hallmark voor staat.

Gebuisd kaarten online maken en per post laten sturen is een originele manier om de student wat op te vrolijken. De kaarten zijn van de allerbeste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Je kaart wordt stipt op de door jou gekozen datum verstuurd, in een bijpassende enveloppe. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Een Hallmark-kwaliteitsgarantie, daar kan je van op aan.

Stuur véél nieuwe moed met een XL-kaart!

Gebuisd zijn is niet prettig, zeker niet als je hard voor het school gewerkt hebt. Maak je gebuisd kaart extra bijzonder door ze in een XL-formaat te laten versturen. Zo kun je iemand echt hartverwarmende post bezorgen! Vind je niet de kaart die je zoekt? Bekijk ook eens onze Blanco kaarten of Succes kaarten .