Condoleancekaarten - Te vroeg gegaan

Te jong overleden, te vroeg van ons heen gegaan; woorden schieten tekort.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

Met een lieve rouwkaart kun je op een gepaste manier je steun betuigen. Hallmark besteedt bijzondere aandacht aan jonge overledenen en heeft met zorg rouwkaarten geselecteerd die beter passen bij de jonge leeftijd van de overledene. Als je vandaag je rouwkaart voor 21.00 uur maakt, dan bezorgen wij ze morgen bij je ontvanger(s).

Een persoonlijke deelnemingskaart, een groot gebaar.

Je kunt online rouwkaarten maken en deze per post laten versturen. Maak je keuze uit de meelevende deelnemingskaarten, schrijf een hartverwarmende boodschap en adresseer je kaart. Hallmark zorgt ervoor dat jouw kaart in een sobere enveloppe van geribbeld linnen-look papier verstuurd wordt. Er zijn speciale rouwkaarten voor het overlijden van een te jong persoon met lieve rouwteksten, zodat je steunbetuiging op de meest gepaste wijze wordt overgebracht.

Een Hallmark-kaart zegt meer dan 1000 woorden.

Je kunt ook een setje van jouw mooiste rouwkaart naar je thuisadres laten sturen. Zo heb je thuis de mooiste deelnemingskaarten die je met de hand kunt schrijven en zelf kunt afgeven of versturen. Het overlijden van een jong iemand heeft enorme impact op de nabestaanden. Het is vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden die dit verlies kunnen omschrijven. Op de Hallmark-kaarten vind je vaak mooie teksten die je gevoel op dat moment beschrijven. Bekijk ook eens onze sterkte kaarten , deelnemingskaarten voor een kind of deelnemingskaarten voor een dier .