Condoleancekaarten - Deelnemingskaarten - Rouwkaarten - Sterkte

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Het verlies van een dierbare is onbeschrijfelijk triest. Als woorden je tekort schieten, kun je een mooie deelnemingskaart sturen om sterkte te wensen. Hallmark besteedt de uiterste zorg aan deze kaarten en probeert ze van mooie, betekenisvolle teksten te voorzien. Als je een passende kaart gevonden hebt, kun je zelf nog een lieve tekst toevoegen. Hallmark verzendt je deelnemingskaart per post naar je ontvanger(s). Je rouwkaart wordt morgen bezorgd als je ze vandaag voor 22.00 uur besteld hebt.

Iemand oprecht condoleren met het verlies van een dierbare.

Hallmark heeft speciale deelnemingskaarten waarmee je sterkte kunt wensen in een hele moeilijke periode. Gesteund worden en het gevoel krijgen dat er mensen aan je denken; dat is wat we dan allemaal nodig hebben. Een deelnemingskaart ontvangen betekent veel voor de nabestaanden. Alle rouwkaarten zijn van onze allerbeste Hallmark-kwaliteit en worden met uiterste zorg verstuurd naar de nabestaande(n) in een sobere enveloppe van geribbeld linnen-look papier.

Je deelnemingskaart kun je ook zelf afgeven en/of met de hand schrijven.

Als je liever je steunbetuiging met de hand schrijft of als je liever je kaart zelf afgeeft, dan kun je een setje van jouw deelnemingskaart naar je thuisadres laten sturen. Je ontvangt dan je deelnemingskaarten met bijpassende, sobere enveloppen. Als je niet de passende kaart gevonden hebt, kan je ook eens kijken bij deelnemingskaarten voor een jong persoon , deelnemingskaarten voor een dier of algemene deelnemingskaarten .