Condoleancekaarten - Huisdieren

De familie van het gestorven dier heeft het vast heel moeilijk.

Filter op categorie

Met een deelnemingskaart kun je hen een hart onder de riem steken en hen op gepaste wijze sterkte toewensen. Hallmark besteedt bijzondere aandacht aan het overlijden van een hond, poes, paard of konijn en biedt speciale rouwkaarten voor dieren aan. Als je een passende kaart gevonden hebt, kun je enkele lieve woorden van deelneming schrijven en je kaart adresseren. Hallmark verstuurt je kaart in een sobere enveloppe naar je ontvanger(s) per post.

Een rouwkaart, een attent gebaar.

Waar woorden tekort schieten, kun je met een rouwkaart voor dieren op een gepaste wijze je deelneming betuigen aan het baasje. Hallmark zorgt ervoor dat jouw kaart in een sobere enveloppe van geribbeld linnen-look papier verstuurd wordt. Als je vandaag je rouwkaart voor 21.00 uur maakt, dan wordt je deelneming morgen al bezorgd bij de ontvanger(s). Je attente gebaar betekent vast veel voor het baasje.

Altijd van de allerbeste Hallmark-kwaliteit.

Hallmark besteedt de uiterste zorg aan de rouwkaarten voor dieren en garandeert de allerbeste kwaliteit. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Bekijk ook eens onze sterkte kaarten of algemene deelnemingskaarten .