Condoleancekaarten - Algemeen

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Als we afscheid moeten nemen van een dierbare, dan schieten woorden ons vaak tekort. Met een deelnemingskaart kan je iemand op een gepaste manier steunen in deze moeilijke tijden. Oprecht en persoonlijk. Bij Hallmark versturen we met uiterste zorg je rouwkaart naar je ontvanger(s) per post. Als je je deelnemingskaart vandaag voor 22.00 uur maakt, dan kunnen we ze morgen bezorgen.

Een persoonlijke kaart: een mooi gebaar in moeilijke tijden.

Je kunt rouwkaarten online maken en deze per post laten versturen. De deelnemingskaarten zijn van de allerbeste Hallmark-kwaliteit en worden verzonden in een bijpassende enveloppe van geribbeld linnen-look papier. Maak je keuze uit de rouwkaarten, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer je kaart en Hallmark verzorgt al de rest.

Geef je jouw kaart liever af? Of geef je de voorkeur aan handgeschreven rouwkaarten?

Bij Hallmark kun je ook een setje van de door jou gekozen deelnemingskaart naar je thuisadres laten sturen. Wij bezorgen dan je rouwkaarten met bijpassende enveloppen. Op die manier heb je een voorraadje thuis en kun je altijd een meelevende rouwkaart met de hand schrijven en zelf afgeven of versturen. Je kan kiezen uit hartverwarmende kaarten met oprechte en passende rouwteksten, voor als je zelf niet goed weet wat te zeggen. Hallmark heeft ook deelnemingskaarten voor een jong persoon , deelnemingskaarten voor een kind of deelnemingskaarten voor een dier .