Communie - Communiekaarten

Bezorg de eerste communicant de leukste dag met Bumba, Kabouter Plop, Tinkerbell of Cars in de brievenbus! Hallmark heeft een grote collectie kaarten voor een eerste communie.

Filter op categorie

Bij Hallmark kun je jouw wenskaart online maken en per post laten versturen. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd! Je kunt natuurlijk ook een latere verzenddatum selecteren, wij versturen je kaart op de door jou gekozen dag.

Hoe kun je jouw unieke wenskaart maken en versturen?

Bij Hallmark kun je met een gerust gevoel je wenskaart voor een eerste communie maken en per post laten versturen. Hallmark garandeert al meer dan 100 jaar kwaliteit en betrouwbaarheid. Hoe werkt het? Kies je favoriete kaart, schrijf je felicitaties voor de eerste communicant en versier je kaart met exclusieve decoraties. Daarna kun je jouw kaart adresseren en veilig online betalen d.m.v. je vertrouwde pc-banking of kredietkaart. Wij versturen je kaart in een linnen-look enveloppe naar de eerste communicant op de juiste dag!

Een XL-herinnering aan de mooie dag!

De online gemaakte kaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Wil je de eerste communicant groots verrassen? Stuur dan jouw kaart in XL-formaat en zorg voor de allerleukste post in de brievenbus! Heb je graag een voorraadje van jouw kaarten thuis bezorgd? Dan kun je jouw wenskaarten ook als een setje naar je thuisadres laten sturen. Je ontvangt je wenskaarten met mooie enveloppen en indien gewenst de nodige postzegels. Handig toch? Bekijk ook eens de kaarten bij de Favorieten , Lentefeest of maak een originele fotokaart .