* i exclusief postzegel

Hoe meer kaarten, hoe meer korting!

Per kaart
1 - 9 kaarten 2,90
10 - 29 kaarten 2,15
30 - 999 kaarten 2,05
999 kaarten Neem contact op

Meerdere kaarten naar jezelf sturen? Dat kan in de volgende stappen.

 • Ma-do voor 18.00 uur besteld = morgen bezorgd!
 • Klanttevredenheid: 9
 • Leden sparen voor gratis kaarten

Marjolein Bastin

De bekende illustraties van Marjolein Bastin komen terug in een uitgebreide collectie kaarten voor elke gelegenheid. Welke kies jij?

Stap-voor-stap

 1. Kies een kaart
 2. Kies een formaat in de volgende stap. Bijvoorbeeld XL!
 3. Voeg eventueel een foto of tekstje toe
 4. Vul het adres in, kies de bezorgdatum en versturen maar!

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn kortingscode gebruiken?

  Yes, heb jij een kortingscode te pakken? Maak een kaart of kies een cadeau. Volg de stappen om jouw kaart of cadeau te bestellen. Je komt vanzelf terecht in je winkelmandje. Je ziet boven het totaalbedrag in blauw het zinnetje 'kortingscode invoeren?’ Klik deze aan.

  Ben je ingelogd? Dan zie je jouw kortingscodes staan. Klik op de plusknop achter de code die je wilt gebruiken en klaar. De korting gaat automatisch van het totaalbedrag af.
  Ben je niet ingelogd? Klik op het invoerveld en voer je kortingscode in. Klik op 'Gebruiken'. De korting wordt meteen van het totaalbedrag afgetrokken. Tip: Kopieer en plak de code om tikfoutjes te voorkomen. Let op dat je geen spaties aan het begin of het eind van de code mee kopieert.

  Heb je een persoonlijke kortingscode? Vergeet dan niet om in te loggen.
 • Kan ik mijn kaart naar het buitenland sturen?

  Je kunt je kaart overal naartoe sturen. Voor kaarten binnen Europa neemt het gemiddeld twee tot vier werkdagen alvorens de kaart toekomt. Voor kaarten naar de rest van de wereld neemt het gemiddeld zes tot acht werkdagen. Dit is afhankelijk van de buitenlandse postbedeling.

  Let op: Onze houten, chocolade kaarten en cadeaus zijn een uitzondering hierop. Deze kunnen enkel binnen Nederland en België worden bezorgd.
 • Kan ik een set kaarten thuis ontvangen?

  Jazeker! Dat kan. Wanneer je een kaart uitkiest en de stappen doorloopt krijg je de vraag te zien of je een kaart direct aan een ontvanger wilt verzenden, of een setje kaarten thuis wilt ontvangen.

  Wanneer je kiest voor een set kaarten dan kun identieke kaarten aan je thuis adres verzenden. Bij alle kaarten behalve ansicht zitten enveloppen en je kunt wanneer je dit wilt ook postzegels toevoegen. Dit alles wordt dan in een pakketje naar je verzonden.Hallmark.nl.
 • Welke kaartformaten zijn er?

  Wil je groot, groter of grootst verrassen? Wij bieden verschillende formaten kaarten aan.
  - Standaard formaat: 16,7 x 12,0 cm
  - XL formaat: 21,6 x 15,5 cm
  - Vierkant formaat: 12 x 12 cm
  - Vierkant L formaat: 15 x 15 cm

  Fotokaarten kunnen ook besteld worden als ansichtkaarten.
  - Standaard formaat: 16,7 x 12,0 cm
  - XL formaat: 21,6 x 15,5 cm

  Het formaat van de houten kaart is 12 x 16,7 cm. Onze houten kaarten zijn liggend en staand verkrijgbaar.

  Het formaat van de chocolade kaart is 11,5 x 17 cm. Onze chocolade kaarten zijn liggend en staand verkrijgbaar.
 • Hoe kan ik een foto toevoegen?

  Op elke wenskaart kun je aan de binnenkant foto's toevoegen. Zoveel je maar wilt! Hoe doe je dat? Tijdens het bewerken van (de binnenkant van) je kaart zie je de optie 'upload foto's'. Klik je hier op dan verschijnt er een venster waar je je foto's kunt uploaden via de knop 'foto's uploaden'. Zodra het uploaden klaar is, verschijnen de foto's in het venster. Klik op de foto die je wilt toevoegen aan je kaart.

  Je geüploade foto's zie je vervolgens ook links naar je kaart staan. Als je een Hallmark-account hebt, worden deze voor je bewaard. Je kunt maximaal 16 foto's bewaren.

  Naast wenskaarten biedt Hallmark ook tal van fotokaarten. Op een fotokaart kun je ook op de voorkant foto's plaatsen. Je kunt kiezen voor blanco kaart, waarbij je dus eigenlijk je kaart helemaal zelf kan ontwerpen met je eigen foto's. Of je kiest voor een van onze vele fotokaders, waarbij je een foto kunt plaatsen in het design van de kaart.
 • Hoe kan ik een Excel-adressenbestand uploaden?

  Welkom bij de mini-cursus Adresseren! Een adressenbestand uploaden gaat heel gemakkelijk met ons voorbeeldbestand. Dat kun je hier downloaden. Plaats de gegevens in de juist kolommen en sla het bestand op.

  Volg onderstaand stappenplan:
  1. Maak eerst je kaart zoals je gewend bent.
  2. Klik bij adresseren op ''Excel-adressenbestand uploaden'' en vervolgens op de oranje button Adressenbestand uploaden
  3. Zoek je ingevulde adressenbestand op en voeg het toe
  4. Er verschijnt nu een scherm met de gegevens die wij nodig hebben om het kaartje te versturen. Selecteer de juiste kolommen, bijvoorbeeld ''Voornaam met kolom B1''. Als je gegevens niet nodig hebt, bijvoorbeeld Bedrijfsnaam, kun je die gewoon leeg laten. Als je klaar bent, klik je op de oranje button om verder te gaan naar de controle-stap.
  5. Hier kun je alle ingevoerde gegevens bekijken en aanpassen indien nodig. Als er geen land gespecificeerd is, wordt standaard altijd België ingevuld. Let dus goed op of dat de bedoeling is.
  6. Alles oké? Klik dan op de button 'Toevoegen aan verzendlijst' om verder te gaan met het bestelproces.

  Tip voor later:
  Wil je deze adressen vaker gebruiken? De groep wordt standaard opgeslagen, dus die kun je de volgende keer weer gebruiken. Daarnaast kun je de adressen ook los opslaan in je adresboek. Vink dan de optie 'Voeg adressen individueel toe aan mijn adresboek' aan.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 1,00 t/m €7,95. Klik hier voor meer informatie.
* exclusief postzegel
Ma-do voor 18.00 uur besteld = morgen bezorgd! Kies deze kaart

Andere mensen kozen...