Beterschapskaarten maken en versturen - Beterschapskaarten kind

Een ziek kind, een nichtje dat zich niet lekker voelt of een buurjongen met een gebroken been? De leukste beterschapskaarten voor een kind verstuur je bij Hallmark.

Filter op categorie
Beterschapskaart - Frozen-groetjes-voor-jou
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - Omdat-jij-een-opkikker-verdient
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - speciaal-voor-jou-kids-kinderen-dieren
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Beterschapskaart - disney-cars-een-memory-voor-jou
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Beterschapskaart - beterschapskaart-met-pluto
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - Zo-sterk-al-een-dino
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - minions-lachen-is-het-beste
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Beterschapskaart - een-snoezepoesje-voor-jou
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - finding-dory-kaart-dory-en-nemo-beterschap
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Wens de kleine beterschap met een kaart!

Elk ziek kind verdient een vrolijk kaartje met de liefste beterschapswensen. Vind je het lastig om te bepalen welke beterschapskaart kind je moet sturen? Wij helpen je graag. In deze collectie vind je namelijk wenskaarten met allerlei kindervrienden van onder andere Disney, de Minions en Studio 100. Dus daarmee zit je altijd goed. Morgen al laten bezorgen? Verstuur je kaart dan op werkdagen voor 21.00 uur.

De juiste kaart om een ziek kind op te vrolijken

Wil jij de zieke verrassen? Wat is er nu leuker dan een beterschapskaart kind van jouw favoriete televisieheld of idool in de brievenbus. Ontdek in deze collectie de perfecte kaart die binnen een paar klikken klaar staat om verstuurd te worden. Prinses Elsa die je weer even laat stralen. Het vrolijke clowntje Bumba die zorgt voor een lach. Een superlieve beer voor een knuffel of een razendsnelle auto van Cars, zodat je snel weer beter bent. Heb je jouw favoriete kaart beterschap kind gevonden? Dan kun je jouw wens schrijven en adresseren. Zo makkelijk is het, want wij zorgen voor de rest! Heb jij een beetje hulp nodig bij het schrijven van je kaart? Bekijk dan onze tips voor je beterschap wensen kind.

Een extra opkikkertje!

Voor kinderen is ziek zijn extra vervelend omdat ze nog niet altijd snappen wat er allemaal gebeurt. Wil jij de zieke extra opbeuren? Heb je onze cadeautjes al gezien om de pechvogel extra op te fleuren? Bij al onze cadeaus zit de kaart bij de prijs inbegrepen, want het gaat natuurlijk om jouw liefste wens beterschap kind. En heb jij al gedacht aan de ouders? Een ziek kindje kan ook een grote impact hebben voor papa en mama, maar ook voor broertjes en zusjes. Wil je ze een hart onder de riem steken? Bekijk dan ook onze collectie met kaarten om iemand op te vrolijken.