1. Home
  2. Informatie
  3. Kerstinformatie
  4. Zakelijke kerstkaarten bestellen

Bij Hallmark kan je ook terecht voor je zakelijk orders. Wil je al je personeel verrassen met een leuke kerstkaart? Dat kan makkelijk en snel online! Bij Hallmark kan je tot 500 kerstkaarten online bestellen. Wil je meer kerstkaarten laten bezorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice en zij helpen je hiermee verder.

Kan ik mijn bedrijfslogo plaatsen op de kerstkaarten van Hallmark?

Ja dat kan! Kies voor een zelf ontwerpen fotokaart en plaats uw bedrijfslogo op de voorkant van de kaart door het logo als een foto te uploaden. Als u het bedrijfslogo aan de binnenkant van de kaart wil plaatsen kan dit bij alle wenskaarten op de website van Hallmark door uw logo als een foto te uploaden. Schrijf een persoonlijke tekst in de kaart en klaar!

 

Tip: Zorg ervoor dat het wel een jpg of jpeg bestand is.

 

Hoe kan ik meerdere relatiegeschenken tegelijk versturen?

Als u naar meerdere werknemers tegelijk een relatiegeschenk wilt versturen doe je dit door een kerstkaart te personaliseren en een bijpassend kerstcadeau te kiezen. Deze kaart en cadeau kunt u naar meerdere ontvangers tegelijk verzenden. Wilt u cadeaus naar veel verschillende adressen sturen? Ook dat kan gemakkelijk door het uploaden van een Excel bestand.

 

Tip: Hoe voeg ik een adressenlijst toe aan mijn kerstkaart?

 

Kan ik een proefkaart ontvangen?

We snappen als je grotere bestelling doet aan kerstkaarten, dat je graag eerst wil checken of dit er naar wens uitziet. Bij Hallmark kan je daarom een proefversie van je zakelijke kerstkaart opvragen. Dit kan je makkelijk en snel doen via onze klantenservice. Bij de bestelling van grote aantallen kaarten kun je via een mail naar de klantenservice een conceptkaart opvragen om te zien hoe deze eruit ziet.

Kan je kerstkaarten naar het buitenland versturen?

Absoluut! Bij Hallmark is het mogelijk om je kerstkaarten naar het buitenland te versturen. Hieronder valt elke wenselijke bestemming waar je zakelijke kerstkaarten naartoe wilt sturen. De gewenste bestemming kan je tijdens het bestelproces invullen. Kerstcadeaus kunnen online alleen naar bestemmingen in Nederland en België verstuurd worden.

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn zakelijke order?

Voor vragen over zakelijke orders of de mogelijkheden die Hallmark hiervoor biedt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Dit doet u per e-mail via klantenservice@hallmark.nl, vermeld in uw mail dat het om een zakelijke order gaat. Of neem telefonisch contact op met onze klantenservice voor uw vragen op +31(0)10 4596595. Voor informatie rondom de bezorging van uw zakelijke bestelling kunt u kijken naar onze bezorginformatie.

De vele voordelen nog even op een rijtje:

  • Ontwerp je kerstkaart naar keuze en voeg je eigen bedrijfslogo toe;
  • Ontdek onze stapelkorting! Hoe meer kaarten je stuurt, hoe hoger de korting;
  • Eenvoudig bulkorders plaatsen;
  • Voeg makkelijk een heel adressenlijst toe om te versturen;
  • Makkelijk betalen met Afterpay;
  • Plan al je kerstkaarten al van te voren in!

Wens al je collega’s en relaties fijne feestdagen!

Overige informatie omtrent zakelijk bestellen:

Hieronder vind je relevante informatie omtrent het zakelijk bestellen van kerstkaarten online. Mocht je toch nog vragen hebben? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag!

Zakelijke kerstkaarten bestellen?

; ;