1. Home
 2. Cadeau
 3. Voetbal Ballon

Voetbal Ballon

13,99 Excl. 6,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 9 juni
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • 10 dagen zweefgarantie
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!
 • Cadeau wordt luxe verpakt en verstuurd in stevige doos

Productomschrijving

Ken jij een voetbalfan en is hij of zij binnenkort jarig? Verras dan met deze te gekke voetbal ballon! Hij zweeft zo de kamer in, hoe leuk is dat?! Ook voor andere mijlpalen is het een leuk cadeautje, zoals een overwinning met het voetbalteam, om beterschap te wensen of om iemand uit te nodigen voor een potje voetbal. Voeg een kaartje toe en maak de verrassing extra persoonlijk. Naar wie stuur jij ‘m?

Specificaties

EAN: 8714572631075
Voor- en achterkant zijn hetzelfde
Gevuld met helium

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
13,99 Excl. 6,99 verzendkosten