Tony's Melkchocolade karamel zeezout

inclusief kaart t.w.v. 2,50
6,95
Excl. 3,95 verzendkosten
Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd! Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze

Productomschrijving

Wie kent hem intussen niet: deze overheerlijke chocolade tablet van Tony’s Chocolonely! Verkrijgbaar in een aantal bijzondere, gewaagde smaakcombinaties.
Zoals we al vaker op onze kaarten schreven: chocolade helpt! Dus met zo’n lekkere reep vergezeld van een lief kaartje doe je iemand altijd een groot plezier!

Dit is een reep om serieus te nemen: Tony’s melkchocolade, gevuld met stevige stukjes karamel en een korreltje zeezout. Verkozen als favoriet van de Limited Editions 2012.

Over Tony’s Chocolonely
De chocolade van Tony’s Chocolonely is niet alleen ontzettend lekker en anders dan anders, maar door een reep Tony’s chocolade te eten, steun je ook de ambitie van Tony’s om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken. Zo gebruikt Tony’s uitsluitend traceerbare cacao, zodat je zeker weet dat de chocolade bij boeren vandaan komt die het goed geregeld hebben op hun cacaoplantage. Er zijn toffe cadeaublikken en combi’s verkrijgbaar waarmee je zeker iemand blij maakt. Het perfecte cadeau voor een verjaardag, als opkikker of gewoon zomaar! Met chocolade van Tony’s geeft je niet alleen de lekkerste chocolade cadeau, maar draag je ook je steentje bij aan een eerlijke cacao industrie.

Specificaties:

Deze reep is gemaakt van melkchocolade met karamel en stukjes zeezout.
De reep is 180 gram.
Bevat geen alcohol. Kan pinda bevatten en sporen van ei, gluten en noten.
Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt, staan wij garant voor gekoelde verzending van de chocolade.