1. Home
 2. Cadeau
 3. Snorgids voor de 30+ Vrouw

Productomschrijving

Hét verjaardagscadeau voor de vrouw die dertig wordt of al in de dertig is. Dertigers hebben het razend goed voor elkaar, maar worstelen ook met de dilemma’s des levens. Vandaar deze toffe snorgids vol dertigersdilemma's voor de 30+ vrouw. Natuurlijk een geinig cadeau, maar soms ook een tikje confronterend. Het cadeau wordt inclusief persoonlijke kaart naar keuze verzonden, dus dat maakt het extra leuk om te geven. Wie verras jij voor een verjaardag, als bedankje of zomaar?

Specificaties

EAN: 9789079961672

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
12,95 Excl. 3,95 verzendkosten

Snorgids voor de 30+ Vrouw

12,95 Excl. 3,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 18 januari
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze
 • Verstuurd in luxe cadeauverpakking