Matchstick Monkey Mini Bijtring Roze

inclusief kaart t.w.v. 2,50
12,95
Excl. 3,95 verzendkosten
Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd! Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze Verstuurd in luxe cadeauverpakking

Productomschrijving

Feliciteer de nieuwe ouders met de geboorte van hun kleine meid en doe deze Matchstick Monkey Mini Monkey Teether cadeau. Dit is een bijtring in felroze, gemaakt van hygiënisch anti-microbial materiaal en kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot aan drie jaar. Een leuk speeltje om te grijpen met kleine handjes en om op te kauwen wanneer de eerste tandjes doorkomen. Verstuur ‘m met jouw persoonlijke kaart voor een persoonlijke verrassing.

Over Matchstick Monkey
Handig en leuk: Matchstick Monkey maakt dé perfecte bijtring om het doorkomen van de eerste tandjes te verzachten. Gemaakt van zacht en veilig silicoon met handvatten die smal en makkelijk genoeg zijn voor kleine handjes. Naast handig dus ook leuk, want kleine handjes en tandjes verkennen deze bijtring maar wat graag. Een origineel cadeau voor de geboorte of aankondiging van de zwangerschap, waar elke ouder blij van wordt.

Specificaties

Matchstick Monkey Bijtring Roze
Vanaf 0 maanden tot 3 jaar