1. Home
 2. Cadeau
 3. L.O.L. Surprise All Star B.B.’s Voetbal

Productomschrijving

Verras op een originele manier met de LOL Surprise All Star B.B.’s. Maak de voetbal open en ontdek welke LOL-pop erin zit. De bal verandert in een voetbaldoel en je kunt je pop een flesje geven of haar in bad stoppen voor een water verrassing! In de bal zitten acht verrassingen: een geheim bericht, ruilkaarten, flesje, twee accessoires, mode, schoenen en de LOL. Surprise All Star B.B.’s-Pop. Extra leuk dankzij de kaart naar keuze die we voor je meesturen. Wie verras jij?

Specificaties

EAN: 35051572671
Vanaf 5 jaar
Inhoud: een geheim bericht, ruilkaarten, flesje, 2 accessoires, mode, schoenen en LOL. Surprise All Star B.B.’s-Pop

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
21,95 Excl. 4,95 verzendkosten

L.O.L. Surprise All Star B.B.’s Voetbal

Eerst mogelijke bezorgdatum: 31 januari
21,95 Excl. 4,95 verzendkosten
 • inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze