1. Home
 2. Cadeau
 3. Liefde is… zweven van geluk

Productomschrijving

Liefde is… je gevoel uitspreken met een prachtige ballon. Weer eens wat anders dan anders. De folieballon heeft een witte kleur met daarop het bekende ‘liefde is’-stel en bevat de boodschap ‘Liefde is… zweven van geluk’. Hoe romantisch?! Over geluk gesproken: weet je dat we een gratis kaartje voor je meesturen met de ballon? Zodra de ontvanger de doos openmaakt, zweeft jouw liefdesverklaring de woonkamer in! Wie verras jij?

Specificaties

Diameter 35 cm.
Wordt verzonden met wenskaart erbij

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
14,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Liefde is… zweven van geluk

14,95 Excl. 4,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 8 december
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Ballon vliegt uit speciale verpakking