1. Home
 2. Cadeau
 3. Joy Brievenbus Boeket met Standaard en Kerstboompje

Productomschrijving

Happy Holidays! Verras iemand met sfeervolle bloemen en in kerstsfeer door de brievenbus! Een perfect cadeau voor de feestdagen waarmee je jouw kerstwens wel heel speciaal maakt. Extra waardevol dankzij de persoonlijke kaart die we voor je meesturen! Deze kan de ontvanger in de houten standaard zetten, zodat de kaart mooi blijft staan. Wie verras jij?

Specificaties

1 x houten standaard
1 x velvet kerstboompje
1 x buisje met bloemen
Past door de brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
15,95 Excl. 5,95 verzendkosten

Joy Brievenbus Boeket met Standaard en Kerstboompje

15,95 Excl. 5,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 29 november
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Vers van de veiling uit Nederland