1. Home
 2. Cadeau
 3. Jij bent de beste thee

Productomschrijving

Thee door de brievenbus, dat is pas een leuk cadeau! Extra persoonlijk dankzij de persoonlijke kaart die je zelf uitkiest en wij voor je meesturen. Deze ‘jij bent de beste’ thee is een heerlijke bloemenmelange om van te genieten. Een cadeau voor echte toppers, gewoon omdat ze dat zijn, of omdat ze een bijzondere prestatie geleverd hebben! Ook leuk om succes te wensen in spannende tijden. Wie verras jij?

Specificaties

Smaak: bloementhee
Inhoud: ongeveer 75 gram (rond de 30 kopjes thee)
Boordevol biologische ingrediënten en geproduceerd door talentvolle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Verpakking gemaakt van gerecycled karton en gras plastic, dat volledig composteerbaar is.

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
10,95 Excl. 3,95 verzendkosten

Jij bent de beste thee

10,95 Excl. 3,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 4 december
inclusief kaart t.w.v. 2,85