1. Home
 2. Cadeau
 3. Houten Stapelspel Jenga

Productomschrijving

Dit houten stapelspel is net als Jenga; je bouwt er een toren mee en wie een houten latje wegtrekt, mag hopen dat de toren blijft staan. Een leuk gezelschapsspel om cadeau te doen voor iemands verjaardag, wanneer iemand thuis zit of gewoon zomaar. Nodig jezelf gelijk uit om het spel te komen spelen op het persoonlijke kaartje dat we voor je meesturen! Wie verras jij?

Specificaties

EAN: 8718158558237
54 houten latjes
zoals Jenga

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
7,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Houten Stapelspel Jenga

Eerst mogelijke bezorgdatum: 27 juni
7,95 Excl. 4,95 verzendkosten
 • inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze