1. Home
 2. Cadeau
 3. Hart Onder De Riem Reep bij Robèrt

Productomschrijving

In tijden van Corona en thuisquarantaine kennen we allemaal wel iemand die een extra genietmomentje kan gebruiken. Steek diegene een hart onder de riem met dé Meesterlijke hartjesreep van Robèrt van Beckhoven! Wie verras jij met zo'n heerlijke reep en een passende kaart?

Chocolade van Robèrt is ook écht chocolade van Robèrt. In samenwerking met het duurzame Colombiaanse familiebedrijf CasaLuker stelde hij zijn eigen, unieke chocolademelange samen. Deze chocolade behoort tot de zeldzame Cacao Fino de Aroma; slechts 8% van de wereldwijde cacaobonenproductie behoort tot deze klasse. Kenmerkend zijn onder andere bloemige en fruitige aroma’s. Geen wonder, de cacaobomen van de plantages van CasaLuker groeien tussen de fruitbomen – een fantastische voedingsbodem voor een uitgesproken smaak.

Behalve voor chocolade van topkwaliteit zetten de experts van CasaLuker zich in om de wereld van cacao een beetje beter te maken. Zo werken ze samen met de cacaoboeren om hen te leren hoe ze duurzamer kunnen telen en oogsten, en krijgen de boeren een gegarandeerde afname en een eerlijke prijs voor hun cacao. Robèrt en zijn team zijn ervan overtuigd dat die nadruk op duurzaamheid met alles wat er de afgelopen tijd in de wereld is gebeurd, des te belangrijker is geworden.

Specificaties

Hart Onder De Riem Reep bij Robèrt
Melkchocolade
Bevat geen alcohol
Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt, staan wij garant voor gekoelde verzending van de chocolade.

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
10,95 Excl. 3,95 verzendkosten

Hart Onder De Riem Reep bij Robèrt

10,95 Excl. 3,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 22 januari
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze
 • Verstuurd in luxe cadeauverpakking