Godiva Wonderful city of dreams 9pcs

inclusief kaart t.w.v. 2,50
17,95
Excl. 4,95 verzendkosten
Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd! Verstuurd in luxe cadeauverpakking

Productomschrijving

Met als inspiratie het bruisende stadsleven van de grootste, tot de verbeelding sprekende hoofdsteden ter wereld – Londen, New York, Shanghai, Tokyo en Brussel – neemt de Wonderful City Dreams collectie je mee op een internationale, culinaire reis vol chocoladeplezier. De maîtres chocolatiers van Godiva lieten zich voor deze collectie inspireren op steden die voor hen als een tweede thuis aanvoelen en weten op sublieme manier de bezienswaardigheden, geuren en smaken van elke stad weer te geven in een stuk chocolade.

Over Godiva
Godiva is ooit begonnen als Belgisch familiebedrijf in 1926. Vanuit een eigen chocolade atelier werden de eerste bonbons en pralines bedacht en ontwikkeld. In de jaren die daarop volgden, werd Godiva hofleverancier van het Belgische Koningshuis. Internationale winkels werden geopend en nu kan iedereen genieten van Godiva chocolade. De speelse verpakkingen maken er een echt cadeautje van en de inhoud is nog mooier! Doe bonbons en pralines van Godiva cadeau aan echte chocoholics voor bijvoorbeeld een verjaardag, bij ziekte, als bedankje of gewoon zomaar.

Specificaties

De ‘New York’ praline een smeuïge cheesecake-mousse met een crumble van biscuit omhuld door blonde chocolade.
De hemelse ‘Londen’ praline van witte chocolade, aardbeienganache met chocolademousse met een vleugje violet.
De praline geïnspireerd door Tokio combineert ganache met melkchocolade uit Venezuela met een snuifje yuzu, omhuld door melkchocolade.
Ontdek witte chocoladeganache met aroma’s van lychee en geroosterde stukjes hazelnoot in de sublieme ‘Shanghai’ praline die omhuld is met donkere chocolade.
En de verrukkelijke ‘Brussels’ praline is puur genieten met een vulling van hazelnoot pralinéganache met krokante brésilienne in een jasje van intens donkere chocolade.