Godiva Giftbox Gold Discovery

inclusief kaart t.w.v. 2,50
14,95
Excl. 2,95 verzendkosten
Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd! Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze Verstuurd in luxe cadeauverpakking

Productomschrijving

Gouden cadeau-box met 6 onweerstaanbaar lekkere bonbons. Voor iemand met een hart van goud... Of om iemand een dag met een ‘gouden randje’ te wensen! Natuurlijk in mooie cadeauverpakking en voorzien van een feestelijk gouden lintje.

Over Godiva
Godiva is ooit begonnen als Belgisch familiebedrijf in 1926. Vanuit een eigen chocolade atelier werden de eerste bonbons en pralines bedacht en ontwikkeld. In de jaren die daarop volgden, werd Godiva hofleverancier van het Belgische Koningshuis. Internationale winkels werden geopend en nu kan iedereen genieten van Godiva chocolade. De speelse verpakkingen maken er een echt cadeautje van en de inhoud is nog mooier! Doe bonbons en pralines van Godiva cadeau aan echte chocoholics voor bijvoorbeeld een verjaardag, bij ziekte, als bedankje of gewoon zomaar.

Specificaties:

- Witte-, pure- en melkchocolade
- Gewicht: 60 gram
- Afmetingen doos 13,5 x 9,5 x 3cm
- Bonbons (6st.) assortiment van diverse vullingen: o.a. chocolade mousse met ‘salted caramel’ of aardbei/lychee, hazelnoot praliné, chocolade ganache en pecan praliné.
- Bevat melk, gluten, soja, noten.