1. Home
 2. Cadeau
 3. Gedenkplankje Kaarsjes en Bloemen

Gedenkplankje Kaarsjes en Bloemen

24,99 Excl. 6,99 verzendkosten
voor 17 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Zelf geven? Laat je cadeau thuis bezorgen

Productomschrijving

Denk aan iemand die je lief is en geef dit lieve cadeau. Een houten plankje met daarop drie kaarsjes en een klein vaasje met verse bloemen. Zo kan de ontvanger voor iemand een kaarsje branden. Laat zien dat je aan iemand denkt en stuur dit liefdevolle presentje. Het past door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Extra attent wanneer je een persoonlijk kaartje meestuurt met je cadeau.

Specificaties

Inclusief kaarsjes en verse bloemen in vaasje
In de houder past de standaard kaart van 12 x 16,7 cm
Past door de brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
24,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;