1. Home
 2. Cadeau
 3. Dobbelen reisspel

Productomschrijving

Het perfecte cadeau voor iemand die graag een spelletje met vrienden of familie speelt. Thuis, in de auto, trein of op vakantie. Clown Games kan overal en op elk moment worden gespeeld. Vul zo snel mogelijk alle vakjes in van het scoreformulier. De speler met de hoogste score wint. Een cadeau om jong en oud mee te feliciteren, bedanken of om zomaar te geven. Kies een leuke wenskaart naar keuze uit en het spel kan beginnen. Wie verras jij?

Specificaties

EAN: 8712051211596
Geschikt vanaf 5 jaar
Speeltijd: 30 minuten

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
7,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Dobbelen reisspel

voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
7,95 Excl. 4,95 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!