1. Home
 2. Cadeau
 3. DIY Pakket Dried Flowers

Productomschrijving

Wil je iemand op een originele manier verrassen? Geef ze dit do-it-yourself pakket met prachtige droogbloemen cadeau. De ontvanger kan zelf iets moois in elkaar knutselen met de stolp, droogbloemen en bijgeleverde klei. Het pakket wordt verzonden in een mooie cadeaudoos van Hallmark. Maak de verrassing compleet met een mooie boodschap op een wenskaart die wij voor je meesturen. Welke creatieveling ga jij verrassen?

Specificaties

Inclusief stolp, bosje droogbloemen en klei
Verzonden met wenskaart naar keuze

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
24,95 Excl. 6,95 verzendkosten

DIY Pakket Dried Flowers

Eerst mogelijke bezorgdatum: 1 februari
24,95 Excl. 6,95 verzendkosten
 • inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze