Productomschrijving

Het ultieme cadeau voor creatieve kinderen! De Geur Kleurkoffer van Crayola geeft een nieuwe dimensie aan kleuren! Deze uitgebreide kleurkoffer bevat verschillende viltstiften en draai waskrijtjes met een verrassende geur. Zo kunnen de tekeningen ruiken naar bijvoorbeeld popcorn, aardbei of cola! Daarnaast komt de set met 20 kleurplaten met grappige personages die elk van de geuren vertegenwoordigen. Deze kleurkoffer bevat maar liefst 50 onderdelen en is ideaal om onderweg mee te nemen. De inkt van bijgevoegde viltstiften is gemakkelijk uitwasbaar van huid en kleding.

Over Crayola
Waar vind je drijvende huizen en vliegende auto's? Waar kun je met een ladder naar de wolken klimmen? Die plek bestaat .... in de originele en prachtige belevingswereld van een kind! Met Crayola krijgen ze de mogelijkheid om die dromen werkelijkheid te maken. Wist je dat het eerste doosje Crayola waskrijt al in 1903 van de lopende band rolde? En nog altijd is die waskrijt een favoriet van menig kind. Inmiddels vind je van Crayola allerlei creatieve kunstbenodigdheden en knutselspullen om die verbeelding maximaal de vrije loop te kunnen laten.

Specificaties

- Bevat 8 geurviltstiften met dunne punt, 8 geurviltstiften met kegelpunt en 16 draaiwaskrijtjes met geur.
- Puntenslijpen is met de draaiwaskrijtjes niet meer nodig.
- De schrijfwaren van Crayola geven de meest heldere en felle kleuren.
- Inkt van viltstiften is afwasbaar van huid en kleding.
- Kleurkoffer is ideaal om onderweg mee te nemen.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 1,00 t/m €7,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
15,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Crayola Silly Scents Tekenkoffer

15,95 Excl. 4,95 verzendkosten
inclusief kaart t.w.v. 2,50
 • Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd!