1. Home
 2. Cadeau
 3. Clown Games Keezenspel

Clown Games Keezenspel

16,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 1 juni
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Keezen zorgt ervoor dat iedere spelletjesavond oergezellig wordt. Het bordspel is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. Gooi kaarten op om te bepalen wat je pion mag doen en gebruik pestkaarten om je tegenspelers te dwarsbomen. Het spel is het perfecte cadeau voor onder de boom, in de zak of gewoon zomaar. Wie verras jij met dit oergezellige Hollandse bordspel?           

Specificaties

EAN: 8712051207971
2 tot 6 spelers
Vanaf 6 jaar
Inhoud: tweezijdig Keezen bordspel, 6 pionnen, 78 kaarten

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
16,99 Excl. 5,99 verzendkosten