1. Home
 2. Cadeau
 3. Clown Games Ganzenbord

Productomschrijving

Een echte klassieker die het altijd goed doet: Ganzenbord. Zorg ervoor dat degans zo snel mogelijk op het laatste vakje is. Maar pas op, want onderweg zijn er obstakels, zoals de put en gevangenis, die je hinderen op weg naar dat einddoel. Ganzenbord is te spelen met 2 tot 6 spelers, waardoor het echt een gezelligheidsspel is! Het ultieme cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar. Extra leuk dankzij de kaart naar keuze die we voor je meesturen met het cadeau. Wie verras jij?

Specificaties

EAN: 8712051202747
2 tot 6 spelers
Vanaf 4 jaar

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
9,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Clown Games Ganzenbord

Eerst mogelijke bezorgdatum: 27 juni
9,95 Excl. 4,95 verzendkosten
 • inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze