1. Home
 2. Cadeau
 3. Clown Games 100 Kaart+Dobbel Spellen

Clown Games 100 Kaart+Dobbel Spellen

9,95 Excl. 5,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 5 december
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Tijdens de feestdagen, op vakantie, onderweg of gewoon tijdens een avondje met vrienden: spelletjes zijn altijd leuk! Met deze set met 100 kaart- en dobbelspellen kom je op iedere spelletjesavond goed voor de dag. Van hartenjagen en pesten tot yahtzee of Mexicanen, het zit allemaal in deze set. Hiermee gaat het hart van iedere spelletjesfanaat harder kloppen! Wie verras jij?

Specificaties

EAN: 8712051200811
1 tot 6 spelers
Vanaf 6 jaar
Inhoud: 2 pakken speelkaarten, instructieboekje voor 100 kaart- en dobbelspellen, dobbelbeker, scoreblok en 5 dobbelstenen.

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
9,95 Excl. 5,95 verzendkosten