1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbusbloemen DIY Plant Your Tree

Brievenbusbloemen DIY Plant Your Tree

8,99 7,49 Excl. 6,99 verzendkosten
voor 19:45 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Wil je iemand een keer echt origineel verrassen? Geef dan een eigen boom. Verras een ander met deze zaadjes en diegene kan aan de slag met het planten van een eigen boom. Bij het planten en het groeien van de boom zal de ontvanger altijd denken aan jou. Maak de verrassing compleet met een mooie boodschap op een wenskaart. Wie verras jij met een eigen boom?

Stap 1: Week de zaden 48 uur in kraanwater.
Stap 2: Doe de geweekte zaden in een afsluitbare zak en vul deze met licht vochtige potgrond en sluit de zak. Plaats de zak ongeveer 30 dagen en maximaal 120 dagen in de koelkast. Hierdoor kan het zaad na het planten ontkiemen.
Stap 3: Kerstbomen hebben luchtige en zure grond nodig om in te groeien. Ga op zoek naar een geschikte plek in je tuin. Kies een plek waar de kerstboom niet te nat wordt, maar ook waar hij van voldoende zonlicht wordt voorzien.
Stap 4: Zaai geweekte en eventueel gelaagde zaden op de luchtige, zure potgrond. De zaden ontkiemen het beste bij een temperatuur rond de 20 graden Celsius. Als het buiten te koud is, kun je de zaden het beste binnen ontkiemen. Zaai maximaal 20 zaden per compartiment van 10 centimeter bij 10 centimeter grond.
Bedek de zaden met een laag potgrond van 0,5cm. Je zaait altijd meer zaden dan nodig is, want de ervaring leert dat niet alle zaden ontkiemen.
Stap 5: Zorg ervoor dat de grond waarin de zaden worden gezaaid niet uitdroogt, maar ook niet te nat blijft. Als de zaden zijn ontkiemd, hebben ze licht nodig, dus plaats ze binnen bij een raam en indien mogelijk onder een kweeklamp. Als het buiten warm genoeg is, kun je de jonge kerstboompjes buiten zetten

Specificaties

Kraftzakje met dennenzaad
Past door de brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
7,49 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;