Productomschrijving

Pre-order nu mogelijk!
Levering vanaf 2 december 2019


Een kerstboom via de brievenbus? Het kan met onze feestelijke brievenbus kerstboom. Het boompje komt in een plat pakketje en kan daarna uitgevouwen worden. Dankzij de houten kruispoot blijft hij stevig staan. Het boompje komt inclusief een set decoratieve slingers, sterren en lampjes zodat de ontvangen de kerstboom zelf kan versieren. Kan het origineler? Even een persoonlijke kaart erbij en klaar!

Specificaties

Brievenbus Kerstboom
Hoogte: 35 cm
Kleur: groen, goud en wit
Brievenbuspost
Inclusief slingers en verlichting

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 1,00 t/m €7,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
15,95 Excl. 2,95 verzendkosten

Brievenbus Kerstboom

15,95 Excl. 2,95 verzendkosten
inclusief kaart t.w.v. 2,50
 • Voor 19:30 uur besteld, morgen in huis!
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze
 • Verstuurd in luxe cadeauverpakking