1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbus Boeket Valentijnsdag Boomstam Plateau Roos

Productomschrijving

Wat een leukerd; dit brievenbus boeket met rode rozen, hartjes steker en een boomstam plateautje om het geheel op te etaleren. Echt iets om naar je lief of een dierbare te sturen met een leuk kaartje erbij. Dat kaartje krijg je van ons, dus kies een leuke uit en ga los met jouw lieve woorden en leuke decoraties. Wie verras jij?

Specificaties

Rode rozen en boomstam plateau
Wordt verzonden in een doosje dat door de brievenbus past

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
18,95 Excl. 5,95 verzendkosten

Brievenbus Boeket Valentijnsdag Boomstam Plateau Roos

18,95 Excl. 5,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 24 januari
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Vers van de veiling uit Nederland