Productomschrijving

Pre-order nu mogelijk!
Levering vanaf 2 december 2019


Een boeket via de brievenbus? Het kan met onze feestelijke brievenbusboeketten! Speciaal voor de feestdagen hebben we dit prachtige rood met groene boeket met amaryllis en eucalyptustakken in ons assortiment. Door een persoonlijke kaart toe te voegen, maak je hier een bijzonder cadeau van. Gegarandeerd een geslaagde verrassing!

Specificaties

Brievenbus Boeket Kerst
Kleur: rood en groen
Brievenbuspost

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 1,00 t/m €7,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
13,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Brievenbus Boeket Amaryllis Rood

13,95 Excl. 4,95 verzendkosten
inclusief kaart t.w.v. 2,50
 • Vers van de veiling uit Nederland
 • Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd!
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze