1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbus Bloemzaden Alsjeblieft Dankjewel

Productomschrijving

Wat is er mooier dan iets laten groeien vanaf nul? Doe deze tulpenbollenmix door de brievenbus cadeau en verras een ander! Wanneer de bollen gaan groeien, bloeien ze uit tot roze tulpen. Dit is de perfecte verrassing om iemand op originele wijze mee te bedanken. De persoonlijke kaart die we voor je meesturen, maakt er een extra speciaal cadeautje van. Wie verras jij?

Specificaties

Past door de brievenbus
Jute zakje met tulpenbollenmix
Altijd inclusief

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
8,95 Excl. 5,95 verzendkosten

Brievenbus Bloemzaden Alsjeblieft Dankjewel

8,95 Excl. 5,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 30 oktober
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze