1. Home
 2. Cadeau
 3. Borrelpakket Ultieme Bierliefhebber

Productomschrijving

Wat geef je een echte bierliefhebber cadeau? Dit pakket is iedere bier amateur zijn droom; vier toegankelijke biertjes om de echte Gooische brouwerij te ontdekken met lekkere hapjes erbij. We hebben ook een entertainment kaart in de box gestopt, die garant staat voor plezier met leuke online spelletjes. Een fijn borrelpakket om te sturen naar de jarige, een (zieke) collega, vriend(in) of iemand die je een gezellig avondje gunt.

Specificaties

Inhoud:
Gooisch IPA 33cl
Gooisch Goud 33cl
Gooisch Blond 33cl
Gooisch Wit 33cl
Bonny & Pait Devils crunch | Bonny & Pait Wasabi
Bonny& Pait: Pait Bite
Gevulde Manzilla olijven 120gr
Romige aioli 90gr
Inclusief vier online borrel spellen

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
41,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Borrelpakket Ultieme Bierliefhebber

voor 18 uur besteld, morgen bezorgd
41,95 Excl. 4,95 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!