1. Home
 2. Cadeau
 3. Borrel-noten Brievenbuscadeau

Productomschrijving

Lekker hoor, avondje doorzakken met borrelnoten en een glas Sauvignon blanc! Dit cadeau is een verrassing die door de brievenbus past en waarmee je altijd goed zit. Geef het cadeau aan de jarige, de grootgrondbezitter, je bestie of aan iemand met wie je graag weer eens zou borrelen op afstand. Dankzij de persoonlijke kaart die we meesturen met het cadeau, maak je er echt iets bijzonders van. Wie verras jij?

Specificaties

EAN: 8720254070964
Zakje BORREL-noten 100 gram     
Wijntube met witte wijn 100 ml
Dit cadeautje past door de brievenbus
Bevat noten en pinda’s

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
12,95 Excl. 3,95 verzendkosten

Borrel-noten Brievenbuscadeau

voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
12,95 Excl. 3,95 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!