1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Spring Rainbow

Boeket Bloemen Spring Rainbow

21,99 Excl. 9,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 3 oktober
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden

Productomschrijving

Wie wordt er niet vrolijk van een bos kleurrijke germini’s?! Dit harmonieuze boeket staat er elke dag weer anders bij en ziet er prachtig uit op de keuken- of salontafel. Stuur dit cadeau om te feliciteren, te bedanken, op te vrolijken of gewoon zomaar, om te laten weten dat je aan iemand denkt. Wie maak jij blij met deze bijzondere bloeiers?

Specificaties

Verse bloemen
Worden verzonden inclusief watervoorziening

Dit boeket heeft een hoogte van ongeveer 43 cm

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
21,99 Excl. 9,99 verzendkosten