1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Serene

Productomschrijving

Feliciteer, bedank of leef mee op stijlvolle wijze met deze witte bloeiers. Een harmonieus boeket dat met zorg is samengesteld en past in ieder interieur. Dit is een mooi kraamcadeau om de ouders van een pasgeboren kindje mee te feliciteren, maar ook om je medeleven te tonen wanneer iemand een dierbare heeft verloren. Leef mee door middel van een bijzonder boeket en maak het extra persoonlijk door een kaart met jouw lieve woorden.

Specificaties

Verse bloemen
Wordt geleverd inclusief watervoorziening
Dit boeket heeft een hoogte van ongeveer 49cm

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
21,95 Excl. 6,95 verzendkosten

Boeket Bloemen Serene

Eerst mogelijke bezorgdatum: 28 september
21,95 Excl. 6,95 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!