1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Rozen Wit

Boeket Bloemen Rozen Wit

27,99 Excl. 8,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 1 juni
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden

Productomschrijving

Een volle bos luxe rozen, wie wil dat nou niet? Niet alleen geschikt om iemand de liefde te tonen of mee te leven, maar ook om iemand te feliciteren, te bedanken of om aan te tonen dat je aan iemand hebt gedacht. Maak het extra persoonlijk met een wenskaart naar keuze! Wie verras jij met deze mooie bos witte rozen?

Specificaties

Verse bloemen
Bloemen worden geleverd inclusief watervoorziening

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
27,99 Excl. 8,99 verzendkosten