1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Pretty Pink

Productomschrijving

Roze, roze en nog eens roze. Want mooi roze is niet lelijk. Geen vijftig tinten grijs, maar vijftig tinten roze en nog meer clichés over roze. Kortom: roze staat (bij) iedereen! Een luxe XL boeket om te feliciteren of als bedankje voor de zorgzaamheid en/of medeleven in de breedste zin. Nog leuker door de persoonlijke kaart die we meeleveren. Wie verras jij met dit lieflijke boeket?

Specificaties

Verse bloemen
Inclusief watervoorziening

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
29,95 Excl. 6,95 verzendkosten

Boeket Bloemen Pretty Pink

Eerst mogelijke bezorgdatum: 28 juni
29,95 Excl. 6,95 verzendkosten
 • inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden