1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Powerful

Productomschrijving

Gladiolen staan voor kracht, overwinning en trots. Hoe mooi is het dan ook om dit boeket te sturen naar een bijzonder iemand die veel voor je betekent? Om te laten weten hoe krachtig je iemand vindt of juist om iemand kracht te sturen. De boodschap is aan jou, maar het staat vast dat dit kleurrijke boeket prachtig zal staan in elke ruimte. Wie verras jij?

Specificaties

Handgebonden boeket
Bloemen worden verzonden inclusief vochtvoorziening
Bevat 8 gladiolen
Dit boeket heeft een hoogte van ongeveer 55 cm

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
19,95 Excl. 6,95 verzendkosten

Boeket Bloemen Powerful

voor 19:45 uur besteld, morgen bezorgd
19,95 Excl. 6,95 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden