1. Home
 2. Cadeau
 3. Boeket Bloemen Marjolein Bastin Moments

Productomschrijving

Voor ieder moment de perfecte bos, dat is dit kleurrijke boeket van Marjolein Bastin! Een bijzonder speelse compositie zorgt voor verrassende effecten, een frisse uitstraling en geeft rust in elke ruimte. Zelfs een vlindertje van Marjolein’s hand vind je terug in deze compositie. Dit boeket zorgt voor een grote glimlach bij de ontvanger. Voor elke gelegenheid is dit een mooi cadeau. Om te bedanken, feliciteren, zomaar of om sterkte te wensen. Je mag een kaart naar keuze vullen met mooie woorden, dan sturen wij deze met het boeket mee naar de ontvanger. Wie ga jij verrassen?

Specificaties

Verse bloemen
Marjolein Bastin Signatuur
Inclusief tasje dat dient als vaas
Wordt verzonden met waterreservoir

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
29,95 Excl. 6,95 verzendkosten

Boeket Bloemen Marjolein Bastin Moments

29,95 Excl. 6,95 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 8 december
inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Vers van de veiling uit Nederland